Menu

Penthouse B27

Lots of space and two atrium courtyards were offered by the 50’s penthouse above the roofs of Frankfurt. The layout was reorganized. An atrium with a bamboo garden and hot tub, one with a koi pond and a six-meter-long dining-and kitchen area connect with the existing structure into a cosmopolitan, expansive atmosphere. The sand-colored brick walls contrast with anthracite and light gray. Just as the kitchen, the sleeping area seems more of a fluid space sculpture than a conventional use of space. The various room areas have been zoned by exclusively purist furniture with invisible sliding doors, integrated lighting and hidden technology. Light-filled spaces intersperse with introspective retreat areas. Reduction in the design builds the backdrop for personal favorites.

Home
Menu

Project Information

More Projects

Previous

Residential
2006
Vimmelskaftet

Next

Commercial
2004
Fay Loge SAP Arena Mannheim

Latest Projects

Residential

2018

Fashion

2017

Commercial

2017

Fashion

2016

Fashion

2016